• Mercado Horn posted an update 5 months, 3 weeks ago

    Blížia sa Vianoce, obdobie, ktoré spája všetky generácie. Je to čas, kedy naše srdcia plnia radosťou a nádejou. A jedným z najkrajších aspektov týchto sviatkov je tradícia posielania a dostávania Vianočných listov od Ježiška. Na stránke http://www.postaodjeziska.sk môžete oživiť túto kúzelnú tradíciu pre svoje deti alebo pre seba.

    Vianočná Pošta: Zdôraznenie Vianočného Ducha

    Ježiško prichádza s darom radosti a očakávania. Každý rok spolu s vianočnými výzdobami a piesňami prichádza aj Vianočná Pošta, ktorá nám pripomína krásu komunikácie a spoločného oslavy. Stránka http://www.postaodjeziska.sk vám umožňuje zorganizovať osobný list od ježiška pre vaše deti.

    Ako to funguje?

    Napíšte list: Nechajte svoje deti napísať list Ježiškovi. Môžu popísať svoje želania, dobré skutky alebo akékoľvek iné myšlienky, ktoré chcú s Ježiškom podeliť.

    Odošlite list: List pošlite na adresu uvedenú na stránke http://www.postaodjeziska.sk.

    Doručenie: Vaša správa príde k Ježiškovi, ktorý sa postará o to, aby spravil vianoce vašim deťom ešte špeciálnejšími.

    Prečo je to také dôležité?

    Vianočné listy od Ježiška nie sú len o získavaní darčekov. Sú o spojení s tradíciou, ktorá zdôrazňuje radosť z dávania a lásku medzi rodinou a blízkymi. Listy od Ježiška sú krásnym spôsobom, ako sa podeliť s radosťou a nádejou, ktorú Vianoce prinášajú.