• Rooney McCall posted an update 2 months, 4 weeks ago

    Hier komt nog eens bij dat wij deze ringen volledig hebben gerestaureerd, waardoor het altijd lijkt alsof u een nieuwe ring rond uw vinger heeft. Tevens zijn wij in de meeste gevallen in staat om de ringmaat aan te passen, zodat de ring altijd goed rondom uw vinger zal passen. Een ring zonder steen is op zichzelf al een prachtig exemplaar, maar kan ook heel stijlvol worden gecombineerd met andere sieraden. Dit subtiele sieraad leent zich excellent om gedragen te worden naast andere schitterende ringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende statement ring of een schakelring voor een meer uitgesproken uitstraling.

    Standaard staan onze afgebeelde ringen ingesteld op het meest gebruikte 14 karaat goud. Maar bij elk type gouden damesring heb je de mogelijkheid om te kiezen voor of 9 karaat gouden ringen en ook voor 18 karaat gouden ringen. De prijs is mede afhankelijk van het karaat goud dat je kiest bij de door jouw gewenste gouden damesring. Ook bij bv een gouden verlovingsring heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende karaat typen. Een echt gouden ring betekent een love story of a lifetime.

    In onze collectie heb je de ruime keuze uit tijdloze zilveren ringen zonder steen, van subtiele aanschuifringen tot bredere ringen zonder steen. Combineer een zilveren ring zonder steen bijvoorbeeld met een zilveren ring met steen of andere zilveren ringen, voor een elegant geheel. Maar ook als jij een liefhebber van gouden sieraden, vind je in ons assortiment prachtige gouden ringen zonder steen. Deze waardevolle gouden ringen zijn gemaakt van 14 karaat goud en verkrijgbaar in verschillende soorten.

    Benieuwd naar de kosten van het vermaken van je ring? Bekijk dan hier de uitgebreide beschrijving over het vermaken van gouden ringen. Wil je de goud 14 karaat ring cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de goud 14 karaat ring dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren.

    Ze zijn een onmisbaar onderdeel van elke sieradencollectie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van goud en ontdek nu jouw volgende favoriete sieraad in onze uitgebreide collectie gouden ringen. Laat je betoveren door meerdere sprankelende diamanten in deze 14 karaat geelgouden ring. Wanneer u op het punt staat om een gouden ring te bestellen is dit een belangrijk moment.

    Uiteraard is alles met zorg vervaardigd, betaalbaar en snel leverbaar. Bekijk de mogelijkheden in ons assortiment en kies tussen de zilveren of gouden ringen met zirkonia die u bij uw persoonlijkheid vindt passen. Voor veel vrouwen is het een droom om uiteindelijk ooit een ring met een diamant te dragen. Wij begrijpen dit dan ook volledig aangezien de uitstraling van edelstenen ongeƫvenaard is.

    Deze eigenschappen worden nog eens versterkt als jij de edelsteen draagt van jouw geboortemaand. Bestsellers | Onze meest populaire sieraden Welkom op onze bestsellers pagina!

    Maar ook maansteen, aquamarijn, kwarts en tanzaniet zijn kleurstenen waar wij graag mee werken. Door met deze edelstenen te werken onstaan unieke creaties waar je onmiddelijk verliefd op wordt. Ontdek bij uw Excellent juwelier de mogelijkheden voor Gouden Ring en met kleursteen.