• Peterson Pace posted an update 1 year ago

    Chcete připravit tvarohový koláč, který zapůsobí na vaši rodinu a přátele? Toto je místo pro vás! V tomto článku vám dáme sedm tipů, které vám pomohou vytvořit ten nejlepší možný recept na tvarohový koláč.

    Porozumění ingrediencím

    Je důležité, abyste porozuměli ingrediencím, než začneme s receptem. Je důležité, aby měl smetanový sýr pokojovou teplotu. Další klíčové ingredience zahrnují vejce, cukr , vanilkový extrakt a zakysaná smetana.

    Výběr správné pánve

    Při přípravě tvarohového koláče je nezbytné vybrat správnou pánev. Nejlepší možností je forma na tvarohový koláč, protože můžete svůj tvarohový koláč snadno vyjmout bez poškození pánve. Navíc se ujistěte, že používáte formu, která je hluboká alespoň dva palce aby cheesecake nepřetekl. Můžete získat více informací o tvarohový koláč procházením http://www.cheesecake.cz web.

    Připravte pánev

    Než začnete ingredience míchat, je důležité připravit pánev. Začněte tím, že vyložte dno a boky pánví sprejem na vaření nebo použijte máslo. Potom vyložte dno pánve pečicím papírem. Po upečení bude cheesecake snazší vyjmout jej z formy.

    Míchání ingrediencí

    Je důležité pro smíchání ingrediencí před přípravou cheesecaku. Nejprve smíchejte smetanový sýr, dokud nebude hladký a krémový. Pak pomalu přidávejte vejce a po každém přidání dobře promíchejte. Potom přidejte vanilku, zakysanou smetanu a cukr. Míchejte, dokud se dobře nespojí.

    Jak upéct tvarohový koláč

    Po smíchání všech ingrediencí upečte cheesecake. Po předehřátí trouby na 325 stupňů F by se cheesecake měl péct asi 45-55 minut. Položte mělký pánev s vodou na spodní polici trouby, aby cheesecake nepopraskal.

    Chlazení a vychlazení tvarohového koláče

    Po upečení cheesecake, nechte vychladnout a chlaďte alespoň 4 hodiny v lednici. Chescake bude ztuhnout a zpevnit. Jakmile cheesecake vychladne, vyndejte ho z lednice a před podáváním nechte ohřát na pokojovou teplotu.

    Sýrový koláč – jak podávat a topit

    Konečně je čas navrch a naservírovat tvarohový dort. Některé oblíbené polevy zahrnují ovoce, šlehačka nebo čokoládová omáčka. Můžete podávat čistou, nebo posypanou moučkovým cukrem. Vyzkoušejte různé polevy a buďte kreativní, abyste našli svou oblíbenou.

    Závěr

    Dodržováním těchto sedmi tipů budete moci připravit ten nejlepší recepty na tvarohový koláč možný. Důležité je vybrat správnou pánev na cheesecake, ingredience dobře promíchat a nechte vychladnout a vychladit. Po několika pokusech , budete moci upéct chutný cheesecake, který vás zaručeně zaujme.