• Morrow Callahan posted an update 2 months, 3 weeks ago

    Is de ringmaat niet goed of de ring niet naar wens, dan kun je het zonder zorgen ruilen of retourneren. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe gouden ring good previous. Of bezoek één van onze Zinzi verkooppunten en vind daar de perfecte gouden ring van Zinzi. Een dames ring van 14 karaat goud is niet zomaar een ring.

    Dat parels en zilveren ringen na enige tijd iets verkleuren, is helaas normaal. Maar afgezien van verkleuring, kan het zijn dat dames ringen na een tijdje vies worden. De mooie edelstenen in je ring worden dof en verliezen die mooie glans.

    14karaat gouden ringen gaan een leven lang, of zelfs generaties lang mee. Het is echt een funding piece en blijft daarom altijd in zijn waarden. Bent u op zoek naar een unieke gouden ring die zonder twijfel de aandacht zal trekken? Dan raden wij u aan om onze mogelijkheden aan ringen met edelstenen te bekijken. Edelstenen beschikken namelijk over een prachtige uitstraling en door voor een dergelijke ring te kiezen haalt u zonder twijfel een uniek sieraad in huis. In dit geval profiteert u dan ook zeker van de kwaliteit van deze stenen, aangezien deze jarenlang mooi zullen blijven.

    Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het merchandise zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op via [email protected]. Deze 14 karaat geelgouden dubbele ring is voorzien van een hart en ronde zirkoniasteen.

    U bepaalt welke ring, edelsteen en bijpassende bijous u draagt voor een fashionable voorkomen. Wij verkopen alleen sterling zilver en 14 karaats goud. Shop bij ons in één cease niet alleen gouden ringen met zirkonia, maar ook overige zilveren accessoires. 14 karaat gouden ringen geven je een heerlijk stralend gevoel. Vanwege de sprankelende kleur, fraaie glans en luxe uitstraling hebben ze een grote aantrekkingskracht op dames en heren.

    Onze gouden ringen van 14 karaat goud zijn ontworpen om lang mee te gaan. We geloven in het leveren van sieraden die generaties lang gekoesterd kunnen worden. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen.

    De edelstenen kunnen op verschillende manieren worden geslepen en gevormd, zoals rond, prinses, peer en markies, om unieke en opvallende ontwerpen te creëren. Gouden ringen met edelstenen zijn perfect voor speciale gelegenheden, zoals verlovingen en huwelijken, en kunnen ook als geschenk aan dierbaren worden gegeven. Alle gouden ringen in onze collectie zijn gemaakt van echt 14-karaat goud. Ze zijn dan ook officieel gekeurd en komen van betrouwbare leveranciers.

    Ben jij specifiek op zoek naar een gouden dames ring zonder steen? De Gouden Ring zonder steen komt in verschillende designs en maten. Je kunt gaan voor een klassieke gouden dames ring, die geen steen of diamantjes heeft.

    If you like it then you should have put a hoop on it? Want zeg nou zelf; een hand zonder ring is ook maar zo kaal ☺. Deze geelgouden zegelring voor kinderen is gemaakt van 18 karaat goud. De ring heeft een glad plaatje aan de bovenkant waar een letter in gegraveerd kan worden. Deze ring van 14 karaat geelgoud is versierd met vijf schitterende zirkonia steentjes in de kleuren saffier, licht roze, licht paars, geel en fuchsia. Deze elegante en fijne 14 karaat geelgouden damesring is glanzend afgewerkt en heeft een breedte van 1,6 mm.