• Nymann Nicolaisen posted an update 1 month ago

    Palačinky jsou milovaný ranní jídlo základním pokrmem těšilo lidé všech věků po celém světě. Ať už je jako je tenké a krepovité nebo nadýchané a husté, ovládnutí umění výroby palačinek vám může zabrat snídani hra na následující úroveň.

    6 Důležité Tipy Zaručení vašich palačinek

    Používejte správné aktivní ingredience

    trik na nadýchané a výborné palačinky začíná použitím nejlepších komponenty. Vybrat kvalitní mouka, nejlépe univerzální nebo kombinace víceúčelového a celou pšenici pro zahrnutou vzhled. Čerstvý prášek na na pečení je důležitý pro dosahování toho lehkého a větraného struktury, takže se ujistěte vaše vlastní došel. Dodatečně využíváním čerstvých vajec, mléka a másla určitě celkové preferencí a textura vašich palačinek. Pokud se opravdu cítíte odvážně, vezměte v úvahu přidání trošky vanilky odstraňte nebo špetku skořice pro přidanou chuť.

    Mind the Batter Uniformita

    Dosáhnout vynikajícího těsta konzistence je zásadní pro úspěch palačinek. chcete, aby bylo vaše těsto husté dost, aby drželo svůj formu na pánvi ale štíhlé dost, aby se trochu rozprostřel, když se nasypal. Začněte s doporučenými rozměry ve vašem jídle, ale dvakrát si rozmyslete a upravte přidáním mnohem více tekuté, pokud je těsto příliš husté nebo více mouky, pokud je také štíhlá. Skvělý obecné pravidlo je zamířit na konzistence srovnatelné jako rozpuštěné gelato. Mějte na paměti, je méně komplikované přidat více tekutiny než zahustit nadměrně kapající těsto. Jednou vyžadovat objevit nejnovější informace o palačinka, musíte procházet http://www.palacinky.org/ web.

    Předehřejte si Příprava jídla Povrch

    Abyste zaručili dokonce vařením a zlatými hnědými palačinkami, je nezbytné až předehřát účinně přípravu jídla povrch. Ať už využíváte nepřilnavou pánev, plášť nebo litinovou pánev, ujistěte se, že je zahřátý na vhodnou úroveň teploty před vkládáním těsta. Středně nízký až nástroj teplo ustavení pracovně dobře pro většinu palačinek. Chcete-li prozkoumat, zda je vaše pánvička připravena, postříkejte pár ustoupí vody na povrch– pokud ihned ihned praskají, je čas začít příprava jídla.

    Cvičení Trpělivost při otočení

    Jednou obvyklou blbostí při výrobě palačinek je obracení příliš brzy. Počkejte až neuvidíte bubliny vytvářející se povrchu palačinky a stran začněte vypadat nastaveny před otočením . To obvykle trvá kolem 2–3 minuty, závislosti na tloušťce vašich palačinek a teplu vašeho přípravy jídla povrchu. Používejte špachtli k jemnému zdvihnutí a otočení palačinky jedním rychlým pohybem. Držte se dál od zatížením palačinek špachtlí, protože to může vyfouknout jejich vzdušnost struktury.

    Udržovat Palačinky Teplé Do Nabízíme

    Pokud připravujete dávku palačinek k servírování davu nebo jen zamýšlet bavit se najednou, udržujte je v teple do podávání. Předehřejte sporák na sníženou teploty (kolem 200 °F) a místo vařeno palačinky na plech v jediné vrstvě. Zakryjte je volně hliníkovou fólií zabránění vysychání a udržování je útulné. Naopak můžete palačinky nahromadit na talíř s uklizeným kuchyňským prostorem ručníkem mezi v každé vrstvě, abyste je pasti teplo.

    Získejte Inovativní s polevami

    kouzlo palačinek spočívá jejich všestrannosti, takže nebojte se získejte nápadité pomocí svých zdoby. Klasické možnosti jako javorový sirup, máslo a čerstvé jahody jsou stále hitem, nicméně klidně vyzkoušet různé mixy. Nutella, nakrájené banány, nakrájené ořechy, šlehačka mléko a dokonce chutné alternativy, jako je slanina a smažená vejce, mohou dostat vaše palačinky na následující stupeň. Požádejte své členy rodiny a hosty, aby si přizpůsobili své recepty na palačinky podle svých preferencí pro nezapomenutelné zážitek ranní jídlo.

    Tím, že budete následovat těchto důležitých nápadů, budete na dobré metodě k pochopit umění výroby palačinek a vždycky Ať už vaříte pro sami, svou rodinu nebo holding snídani shromáždění, hromadu načechraných palačinek je si jistý, aby vykouzlily úsměv na tváři všem.