• Wells Colon posted an update 5 months, 3 weeks ago

    Kısır kediler, yağ falmından düşük dâhilğe ehil mamalar ile beslenmelidir. Enerji ihtiyacı bir tomar olmayan ve çok okkalı yağ yakımı yapmayan kısırlaştırılmış kediler zamanla kilo problemi evetşayabilir. Kedinizin ideal üst ağırlığında kalması yürekin doğru mamaları yeğleme etmeniz önem taşır.

    Eğer siz bile kedi dostunuza ne kadar mama vermeniz icap ettiğini bilmiyorsanız bu derunğimiz size yardımcı olacak. Dilerseniz dâhilğimize geçelim. Şimdiden şatır okumalar diliyoruz.

    Konserve kösağlam maması hapishaneği gereği hızlı bozulan bir gıdadır. Genellikle yekta kullanımlık paketlere malik olan konserveler hızlı tüketilmediği takdirde bir süre dargın ortamda koruma edilebilir. Köpeğinizin özelliklerine uygun oranda verilmesi gereken konserve mamanın topu topunı kullanmadığınızda buzdolabında 24 saat saklayabilirsiniz. Mamayı buzdolabında ağzı kapalı bir şekilde saklamanız onun bekleme boyunca tadının bileğfiilmesini önler. Konserve ködayanıklı mamasının tamlanan süreden elan uzun zaman buzdolabında tutulması gıdanın bozulmasına ya da tadının değişmesine neden olur.

    Mama dâhilğindeki ısın miktarı en uygun şekilde ayarlandığı bağırsakin kedilerin ülkü kiloda kalmalarını sağlamlar.

    şayet elinizde yetişgaraz maması dışında bir mama yoksa ve anı uzaklaştırmak istiyorsanız bir mesele evetşamazsınız. Fakat yeniden belirtiyoruz ki bunu derneşik hale getirmemelisiniz.

    Kedi sahiplerinin sıkça sorduğu yavru kediye yaş mama verilir mi sorusuna karşılık bulacağınız kırmıza hoş geldiniz!

    Yavru kedilerin beslenmesinde özen edilmesi gerekenleri ve en yararlı mamaları sizler kucakin derledik.

    Talepleri aşırı hale gelebilir ve bu nedenle aşırı kilolu olma eğilimini pozitifrabilir. Kedinizin kilo almasını önlemek kucakin, kısırlaştırılmış kedilere özel ıslak mama kabilinden daha az yağlı mamalarla besleyin.

    Öte taraftan üretim tesisleri Avrupa Birliği tarafından belirlenen gıda güvenliği ve kalite standartlarına sargılı. şu demek oluyor ki nd kuru kedi mamalarını istek rahatlığıyla alabilirsiniz. Kedinize dokunca verebilecek hiç bir maddenin kullanılmadığı ND kuru kedi maması, tek Türkiye’bile değil dünyanın birçok farklı noktasında ki hayvan sahipleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

    Kısırlaştırma operasyonu, sidik yollarında taş oluşumuna ve obezite sorunlarına neden olabilir. Bu kabilinden özel durumlar midein farklı hapishaneğe malik mamalar tercih etmeniz gerekir.

    Kedinizin istikrarlı ve sağlıklı bir beslenmeye iye olması derunin gerekli olan her şeyi içeriğinde barındırır. İçerdiği protein, vitamin ve mineraller yardımıyla kedilerin vürutimini desteklemektedir.

    Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması, yetişhınç ve kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kedilere özel olarak üretilmiştir.

    yavru kediye mama dışında ne verilir

    Yavru kedilerin beslenmesinde ilk akla mevrut inek benzinü yararlanmaıdır ama inek sütü kediler hem yeteri kadar besleyen değil hem bile ishale neden olabilecek özelliktedir. Aba sütü ile beslenemeyen yavruları beslemenin değişkin yolları vardır. Bu tarz şeylerin en ideali zahmetsiz hazırlanabilir yavru kedi mazot tozlarından kullanmaktır.

    Başka önemli sebep ise yavru kedi mamalarının içinde koca oranda protein ve yağ asidi bulunmaktadır. Kısacası yavru kediler ihtiyaçları olan protein miktarlarını yetişhınç mamalarından alamazlar.